Uvjeti korištenja

Ova web stranica je vlasništvo firme Gaia Adria d.o.o. koja upravlja s tom stranicom. Sadržaj objavljen na ovoj web stranici koji uključuje, slike proizvoda, grafički i video elementi, zaštićeni su i nije ih dozvoljeno reproducirati ili upotrebljavati u komercijalne svrhe. Svi sadržaji moraju sačuvati sva navedena upozorenja o autorskim pravima i to znači da se ne smiju prepisivati, dijeliti ili objavljivati na druge načine bez naše dozvole.

Trudimo se da na web stranicu objavljujemo samo prave i ažurne podatke ali ne možemo osigurati da su svi podaci u potpuno točni i sigurni. Isto tako ne preuzimamo nikakvu odgovornost za moguće posljedice koje su nastale zbog korištenja informacija objavljenih na ovoj web stranici ili za privremeni pad stranice.

Svjesni smo da je privatnost posjetitelja naše web stranice vrlo važna. Svi podaci dobiveni na web stranici (kontaktni obrazac) koriste se isključivo u svrhe za koje su prikupljeni. Sve osobne podatke ćemo čuvati i nećemo ih proslijediti trećim osobama bez vašeg prethodnog pristanka.

Zadržavamo pravo na promjenu svih podataka objavljenih na ovim stranicama.

Korištenjem ove web stranice, posjetitelj potvrđuje da prihvaća navedene uvjete i da se s njima slaže.

0
    0
    Tvoja Košarica
    Tvoja košarica je prazna :(Povratak u trgovinu